Welcome to my Open Art Studio Gallery!

vasari kep szoboszlayandras01jpg

Ha szeretné látni hogy élt és alkotott egy belvárosi művész, ha látni szeretné a képeimet a falamon nézze meg a képgalériát.

You can check here the pictures of the lats years from my Art gallery.
Dear All of you, who are checking  these page!
Here are some important informations.

After 2 years of public open, i need to close my Open Art Studio Gallery in the heart of the city.  It is from the changes of my life and the consequences of the Covid virus. I hope, I will come back to the city and opening new Gallery in the next years. Until these times, please check my webstore, and  my page about showing my products and artworks.
We can meet in different art fairs, on workshops and sketch tours in Budapest or Szentendre in the next time.Kedves Mindenki, itt olvasható pár fontos információ!
Örömmel közlöm, hogy velem és Murczi macskámmal együtt a stúdió galériám is elköltözött egy kedvesebb és rendezettebb otthonba Leányfalura, majd ismét Budapestre, de már a külvárosba.
Így jelen pillanatban nincs Budapesten bemutatótermem, és amíg a vírusjárvány ennyire gátolja a túrizmust, addig nem is lesz.
Remélem jártál már a stúdiómban az elmúlt 2 év alatt, és kellemes élményeket örzől róla.
Bővebben ezeken a linkeken olvashatsz a lakásgalériámról:
szoboszlayandras.com/blog/otthon-vagy-műterem?

Ha szeretné követni munkásságom, ajánlom Facebook oldalam, worksopjaimat, és vezetett sketch túráimat Budapesten és Szentendrén.

I would like to contact with you / szeretnék kapcsolatot teremteni önnel

If you have time, I am happy if you write a feedback about my Art studio
https://www.tripadvisor.co.hu/Attraction_Review-g274887-d13546211-Reviews-Open_Art_Studio_Painter_of...