Miből is áll egy művész élete

Az elmúlt 9 évben végigrajzoltam a budapesti életet, Budapest, Balaton, Magyarország és Európa legszebb helyeit. A képeimből kifejlesztettem egy kézműves ajándékmárkát, amivel eljutottam már sok helyre, többek közt a Vörösmarti téri adventi vásárba többször is.  Voltak kiállításaim Budapesten, Bécsben, Szentendrén, Pásztón, Balatonfüreden. Sikerült elérnem mindazt amiről többen csak álmodnak, az alkotás, a szenvedélyem lett a szakmám.
Készítettem játékokat, Ex libris pecséteket, illusztrációkat. Belsőépítészetnél is felhasználták már adottságomat, több üzlet, étterem, lakás falait borítják falfestéseim, művészi tapétáim.
Rajzoltam élőben, portrékat, gyönyörű esküvőkön, fantasztikus rendezvényeken.
Tanítottam, workshopokat tartottam, online kurzusokat készítettem, egy szép nagy közösséget építettem fel.

Ha belegondolok, ez megtölthetne több életet is.  Nagyon hálás vagyok mindenért.

Arra gondoltam, ismerjetek meg jobban, így szépen átláthatóan elrendezem mindazokat a dolgokat amikkel eddig foglalkoztam, és hétről hétre megosztom veletek egy-egy újabb fejezetét a művészetemnek. Kezdjünk is hozzá.

Budapest Nice Places Collection

Budapest legszebb helyeiről készült grafikáim, festményeim. 2014-2022. Klikk a képre.

Panoráma képeim kollekciója

A kisméretű panoráma formátumú sketchbookjaim a leghálásabbak. Mindig van nálam egypár. Nagyon szeretem használni őket az izgalmas kompozíció és végeredmény miatt. Itt láthatod a belőlük készült válogatást . Klikk a képre.

Coffeehouse collection

A tradícionális kávéházaktól kezdve a  saját pörkölésű kulthelyekig. Bemutató a 2010 es évek végi budapesti kávéház kultúrából.
Hamarosan elérhető

Élő rajzolás, festés esküvőkön, rendezvényeken
Wedding sketch, event sketch

Életed legfontosabb pillanatát örökítem meg felejthetetlen módon, festmény formájában.
Hamarosan elérhető

Workshopok, tanítás élőben, online.

felejthetetlen módon, festmény formájában.
Hamarosan elérhető

Ajándék termékeim

Mindig is zavart az, hogy nem tudok normális ajándékot venni a boltokban. Ezért inkább kitaláltam és megvalósítottam egy ajándékmárkát.
Hamarosan elérhető

Morbi in sem