A felejthetetlen pillanatok hangulata képbe foglalva

esküvői rajzolás, festés

Lillaanddan_OK widejpg
Életünk legfontosabb pillanatainak mindig megadjuk a módját, pont azért, hogy az élmény örökké megmaradhasson bennünk. Manapság a fotó és filmkészítés teljesen hétköznapi dokumentációvá váltak. Talán sokáig elő sem kerülnek majd a fényképes dobozból. Márpedig egy esküvő pillanatait illő módon kell megörökíteni.
Egy festmény, vagy rajz viszont folyamatosan díszítheti falukat, bármikor visszahozva a pillanat felejthetetlen varázsát. Lánykérés, esküvő, keresztelő, leánybúcsú, születésnap, ünnepség, díjátadó, diplomaosztó, mind-mind a fontos pillanatok közé tartozik , amikre szeretnénk sokáig emlékezni.
Gondolt már arra, hogy festett, rajzolt  emléket kapjon ezekről a pillanatokról?
Ebben tudok segíteni, gyors rajztechnikámmal és nagy gyakorlatommal az adott pillanatok hangulatának megragadásában.
Az elkészült rajzokat ízlésesen becsomagolom, ígény esetén keretezve adom át az ünnepeltnek.  Az átadás előtt az összes elkészült képet digitalizálom. A digitalizált ajzokat, festményeket pedig igény szerint nyomtatott anyaggá tudom formálni, amiből köszönő-, emlékkártya, vendégajándék, poszter, stb. lehet. aminek lehetőségeiről kérem érdeklődjön nálam.
 
Alább lálható a legújabb katalógusom az esküvői rajzolásról.
Kérem nézze át, hogy inspirálódjon a lehetőségekről.
urban sketching, live sketch, event sketch, live drawing, live painting, portrait painting, wedding sketch, wedding drawing, wedding painting, esküvő, esküvői ceremónia, esküvő rajzolás.
Ajánlatkérés esküvő / rendezvény rajzolására

Egy hangulat megragasásához elég lenne egy pillanat is, de így gyors  skecceim által, még inkább  bele tudom egy-egy képbe sűríteni a történések hangulatát.

Egy rendezvény hangulata a szervezéstől, a programoktól és a jelenlevőktől függ.  Az elmúlt évek tapasztalatai alapján igazi kuriózumként tekintenek rám a vendégek ebben a digitalizált világban. Abban a korszakban amikor már mindenkinek van fényképezőgép a telefonjában, akkor egy rajz, ami visszaadja a pillanat hangulatát, igazi csodának számít.  Pláne, ha a néző előtt készül a műalkotás.
A portré rajzolás, mindenkiben felkelti a kiváncsiságot, hogyan tudja a művész megörökíteni főbb vonásaikat. Gyors skecceimmel sok-sok arcot tudok megjeleníteni egy egy rendezvény alatt.
Urban sketching, live sketch, event sketch, live drawing, live painting, portrait painting, wedding sketch, wedding drawing, wedding painting, esküvő, esküvői rajz, eskövő rajzolás, legszebb pillanat, igen.