Akvarellfestő és Rajz workshoppok a művészet szerelmeseinek. Online gyakorlatok az otthoni kiteljesedéshez.

Az online rajz és festés oktatás mellett idén sikerült elindítani egy művészeti workshop sorozatot amikből itt láthatod a variációs lehetőségeket.
Legyen szó urban-sketchingről (városi hangulat rajzolásáról) Budapesten, akvarell festésről Szentendrén, Leányfalu Duna partján, Kisoroszi-Szigetcsúcson vagy a Balatonnál, nálam megtalálod a lehetőséget az együtt alkotásra.
Ezen alkalmaknál fél-, egynapos együttalkotás alatt biztosítom az elmélyülést egy-egy kiemelt témában,  amikor az adott művészeti workshopp témájában magyarázok és mutatom azokat a fogásokat és alap tudnivalókat amik a látvány megragadását, megértését  és leképezését, azaz az alkotást segítik.
Művészeti workshopjaim kis ( 4-8 fős) csoportos alkotást tesznek lehetővé.  A napi program 2x három órás élményfestés, ami kreatív feltöltődésről , kikapcsoló alkotásról szól. Célom nemcsak az, hogy rajzolni és festeni tanítsak, hanem, hogy az alkotás élményéhez segítsek hozzá mindenkit szakavatott segítséggel.
Várom szeretettel jelentkezésed.
Online letölthető gyakorlataimmal pedig bármikor és bárhol gyakorolhatsz.

Nyári balatoni akvarellfestő workshoppok.

Ha nyár akkor víz, vízpart és Balaton. Bevallom én csak felnőtt koromben lettem a Balaton szerelmese. Azóta viszont függés alakult ki és nagyon szeretem az ezerarcú magyar tenger millió színváltozatát télen és nyáron. Nagymamám aki idén volt 104 éves, itt élt Balatonalmádiban, így gyakori látogatásaim helyszíne lett ez a város. Ezután következett Balatonfüred, ahová még egy komplett kollekciót is festettem a Vaszary Villa, Vitorlázeum, Jókay Villa és az Anna bál megörökítésével. Mindezt nyáron, a helyi élet nyüzsgésébe vetve magam. Szigligetet mindig is szerettem. Az utóbbi két évben ismerhettem meg a balatoni vitorlázást, Balatonföldvárt és Tihanyt is az előző városok mellett.

Így jött az ötlet, hogy itt a Balatonnál is tartsak nyári workshoppokat
Eddig két alkalommal találkozhattunk, Tihanyban július  18-án, és Balatonfüreden augusztus 1-én.

További információkat Facebook oldalam eseményeiben talál.