Morbi in sem

Sziasztok! 
Elmesélem nektek a saját tapasztalatomat a rajzolással kapcsolatosan, hátha ti is hasznosnak találjátok! 
Sokszor beszéltem már itt róla, hogy művész családból származom, és a művészet, persze, átjárta az egész életemet, gyerekkoromtól egészen a mai napig. Mégis, bár én ezt akkoriban másként gondoltam, amikor elkezdtem rajzolni tanulni, nos, nem ment túl jól!
Csak hogy értsétek, negyedik nekifutásra vettek fel a MOME-ra, és bizony rengeteg rajztanulás előzte meg azt a fázist, mire már minden feladat a kezeimben, ujjaimban volt!

A jó hírem számotokra: oly sok mindennel ellentétben a rajzolás TANULHATÓ!

Nem feltétlen Picassói magaslatokig, de bizony nagyon magas színvonalon megtanulható. Ugyanúgy, mint járni, mint egy idegen nyelvet, mint zongorázni! Az kezdeti bizonytalan próbálkozások után összeáll a kép és remekművek születnek majd, ha követed a tanfolyamokat, amiket pontosan emiatt állítottam össze NEKTEK, hogy egyrészt lehetővé tegyem, másrészt megkönnyítsem számotokra ezt az utat. A Szoboszlay András rajz- és festő Mesterakadémia kapui nyitva állnak azok számára, akik MEG AKARNAK TANULNI RAJZOLNI! 

Az én szlogenem pont ez: "Felfedem a leplet a rajzolás misztériumáról, és lépésről lépésre megtanítalak rajzolni, akár egy idegen nyelvet.Lépj be a rajzolás csodás birodalmába, és engedd meg magadnak, hogy kiszabaduljon belőled a belső művészed!" Kövesd a tanfolyam 4 szintjét, az első leckétől (ami teljesen ingyen elérhető!) egészen a 16 ig, és lépésről lépésre, állomásról állomásra fejtsd fel, ismerd meg, gyakorold be, sajátítsd el, tedd magadévá azokat a trükköket, technikákat, látásmódot, vizuális kultúrát, amik segítségével már szabadon, az igazi flow-t megélve fogsz tudni rajzolni, komponálni. 
A tanfolyamok végén már olyan képeket tudsz majd alkotni, amiktől a saját szavad is eláll! 
Regisztrálj a megadott linken, és csináld végig az első, ingyenes leckét, és ha tetszik végezd el az első, majd a többi tanfolyamot és tapasztald meg a sikert, elégedettséget, amit a feladatok elvégzése után fogsz érezni.

És haladj tovább, lépésről lépésre, a következő tanfolyamokon át. Tanulj meg alkotni, komponálni, ... , hogy amikor legközelebb leülsz rajzolni, már könnyedén lendülj túl az addig érthetetlen dolgokon.
Alkoss szabadon! Várlak benneteket a 16 leckéből álló 4 szintes tanfolyamon, ahola végére már érezni fogod azt a belső elégedettséget és önbizalmat!
És a legjobb hírem: garanciát vállalok azért, amit tanítok nektek, ha megveszed a teljes tanfolyamot, a 4 szint összesen 16 leckéjét, végigcsinálod a feladatokat és a végén mégis elégedetlen vagy az eredménnyel, visszafizetem a teljes összeget.
Nincs kockáztatni valód, vágj bele életed nagy kalandjába!
Gyere, kalandozzunk együtt a rajzművészet világában! Most!