Az első rajkurzus összefoglalója és bemelegítés a következő szinthez!


Az elmúlt leckéken keresztül olyan alapokat építettünk fel, amelyek segítségével fejlődött a rajztudáshoz szükséges látásmódod. A kompozíció, perspektíva és kockológiát az urban sketching stílusra fókuszálva mutattam be, de a megszerzett ismeretek sok más alkotási területen is felhasználhatók lesznek. Ez a kurzus nem csak arról szól, hogy megtanulj egy bizonyos stílust, hanem arról is, hogy megalapozott, sokoldalú rajztudást szerezz.

Az általam közvetített technikák, kompozíciós gyakorlatok, perspektíva és térbeli ábrázolás alapjai mind olyan eszközök lesznek a kezedben, amelyekkel bármilyen vizuális gondolatot, témát vagy kifejezést képes leszel megjeleníteni. Legyen szó városi tájról, portrékról, tárgyakról vagy akár absztrakt alkotásokról, a kurzus során megszerzett tudást felhasználva a képzeleted szabhat határt a rajzolásnak.

Bízom benne, hogy a kurzus során tapasztaltak és megtanultak inspiráló erővel fognak téged eltölteni, és új lendületet adnak az alkotásaidban.
Ha még nem kezdtél bele akkor remélem kedvet kapsz így hozzá.

HŰSÍTŐ NYÁRI AKCIÓ! MOST BÁRMELYIK RAJZKURZUS CSOMAG VÁSÁRLÁSAKOR AJÁNDÉKBA KAPOD A "VÍZÁBRÁZOLÁS TECHNIKÁJA" ONLINE TANANYAGOT AUGUSZTUS 1 IG. INFO ITT!


A feliratkozással hozzájárultál ahhoz, hogy online  felületen hirlevelet küldjek neked.
ha nem kapod meg a hirlvelet pár napon belül, kérlek keresd a levélszemét/spam mappában,
ha ott sem találod, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. Köszönöm!