Van számodra egy ajándékom

Ezzel a kis ajándékkal szeretném megköszönni, hogy ismeretségben vagyunk, hogy vásároltál már tőlem, vagy megbízást adtál már rajzolásra. Az ajándékodat a Vörösmarty téri Adventi vásáron tudod beváltani november 17 és december 3 között.
A képre kattintva előreugrik és akkor a képre nyomva, vagy számítógépen a  jobb gombot nyomva le tudod tölteni.  A Vásárban az 5C házban találsz engem, vagy kollegámat. Ha megmutatod a kupont a telefonodon, vagy kinyomtatva azonnal odaadja az ajándékod. Kérlek add meg neki a neved is, hogy tudhassam kihez jutott el tényleg az ajándékom. Köszönöm.

Ha nem tudsz eljönni személyesen, kérlek írj  az alábbi mezőben és elküldöm számodra postán az ajándékom. Szeretném, hogy mindenképp eljusson hozzád és így te is kapj tőlem valamit idén Karácsonyra :-).

És van még egy ajándékom a számodra ha lejjebb görgetsz!

Íme a második ajándékom

Ha a karácsonyi vásár kezdetéig november 16 ig megvásárolsz bármit a webshopomból, akkor a " 2023XMAS " kóddal 10% kedvezményt adok.
(a kódot a fizetés előtt tudod megadni)
5000 ft vásárlása felett egy újabb kis ajándék is jár a rendelésed mellé.
A képre kattanva a Webshopba jutsz.
A termékeknél beállíthatod a személyes átvátelt a Karácsonyi vásárban opciót is és akkor nem kell futárköltséggel bajlodnod, csak a rendelésnél leadott nevedet bemondva átveheted az összekészített csomagod.
https://szoboszlayandras.com/store