Nincsenek véletlenek !

http://https://vimeo.com/204700672
Pont 2 éve, mikor egy nagyon rosszul sikerült vásárom után azon gondolkodtam, hogy így nincs sok értelme tovább rajzolni a várost és ebből próbálni megélni., kaptam egy emailt a brazil Líviától akivel, és férjével aznap találkoztam, és miután meséltem nekik a parlament melletti villamosos képemről, megvették azt képeslapban.
Azért írt, hogy elmesélje, ők azért járják a világot, hogy egy egy nagyvárosban filmet készítsenek arról, egy helybeli ember szemszögén keresztül. A rövid találkozásunk a vásárban pedig pont elég volt nekik, hogy engem kérjenek meg erre a feladatra Budapesten. A lélegzetem is elakadt. Azonnal igent mondtam, és rögtön tudtam, hogy ez egy csodálatos válasz az elkeseredettségemre. Hogy ez az utam és folytatnom kell.
Egy csodálatos napot töltöttünk együtt, és ekkor született az a képem a Duna korzóról, ami azóta is a legnépszerűbb, és aminek az eredetije már Kanadában lakik egy gyűjtőnél.
A film lassan de mostanra elkészült. Köszönöm ezt a fantasztikus találkozást, ami megerősített a hitemben és a kitartásomban, hogy azzal foglalkozzam amit szeretek. Rajzoljak. Köszönöm Livia Abreu és Lucas Franzoni hogy egymásra találtunk. Sokat köszönhetek ennek.
Fogadjátok szeretettel a Dark Lotus Films produkcióját- és elnézést a borzasztó angolomért :-)
Klikk a linkre alább!
https://vimeo.com/204700672
Screen shot 2017-11-15 at 21443 PMpngScreen shot 2017-11-15 at 21426 PMpng2es villamos_01jpg