Művészet az otthonodban

Az elmúlt évek olyan kihívások elé állítottak, amik megmutatták, hogy művészetemnek rengeteg megnyilvánulási lehetősége van a lakberendezésben is.

Pár éve a belvárosban kértek fel pár üzlet dekorálására. Ekkor még szabad kézzel estem neki az óriási felületeknek és szerkesztettem, rajzoltam a helyszínen a falra, vagy táblára az előre megtervezett komporzíciókat. Legyen az kávékínálat, hamburger, vagy fagylalt, mind formát öltöttek a kezeim közül.Szoboszlay Andras interior design3jpg


3a38604109271757988dd6bb2a2jpgEzek a megoldások az otthonodban is remekül mutatnak, egy különleges képi világot adva életed legfontosabb helyszínének.

A következő megbízás egy cégér és egy barceloniai üzlet bejáratának festése volt.

Screen Shot 2021-09-22 at 05351pngb8e2e0659138915b048439521f0jpgEzekután visszatértem a kissebb méretű képeim festésére, és ezekkel komponáltam tele az otthoni belső tereket. Számtalan lehetőség adódott. Ahány ház, annyi lehetőség nyílik.

BAlatoni nyar kollekcio - sokkep latvanytervjpg
Budapest collection muveszi nyomatok Bazilika es Parlament tusrajzjpg
Már már hiányozni kezdett a felfestés amikor a MOLO stúdió felkért két belsőépítészeti dekorációs feladatra. Mindkét esetben a terek összhangulatát és színeit kellett átvinnem festményeimre. Budapest első török éttermének VIP termébe kellett egy szőnyeget festenem a plafonra, Kedvesemmel csináltuk végig ezt a pár hónapos kihívást, és miközben haladtunk, az étterem berendezése is épült körülöttünk.  A freskó kikevert falfestékkel készült kézzel és sablonokkal felhelyezve a plafonra. 36nm es felületről beszélünk.


ba51bce0-614a-48cc-9f7d-7e4d25fd3ec7jpgA másik megbízás egy jóval nagyobb projekt volt. Több mint 100 nmes falfelületet kellett beborítani festményeimmel. Ha kézzel festem, közel eg yév kellett volna hozzá, de hála a technikai fejlődésnek nagy méretű képeimet sikerült óriás méretben digitalizálni, majd feldolgozni, hogy a Tapétagyár segítségével kinyomtassák, és felkerüljön. a falra. A belsőépítésszel együtt dolgozva,csodás összhang és harmónia keletkezett a dekorált üzletben.

Szoboszlay Andras interior design2jpg
Nincs már lehetethen és tényleg csak a képzelet szabhat határt otthonod csodává alakításához.

Segíthetek?

Szoboszlay Andras interior design7jpgSzoboszlay Andras interior design6jpg