Az élet öröme 01 - Kapolcs, Művészetek völgye 2021

Kezdődik...


Péntek délben érkeztünk meg a Művészetek Völgyébe, Kapolcsra a Virág Zsó udvarhoz.

Olyan látvány fogadott, amit el sem tudtam képzelni az elmúlt év után. Annyi ember volt a kis faluban, hogy csak araszolva tudtam vezetni és azt hittem sokukat véletlenül elütöm a tömegben, mire odaérünk a kerthez. Öröm és bizakodás töltött el.

A kipakolás így is meglepően gyorsan ment, és sikerült párszáz méternyire leparkolni az  autót.
Még sosem vásároztam ilyen helyen, ahol egy csodaszép kertben lehettünk, virágokkal körülvéve. Az első perctől kezdve az otthonosság érzése vett körül. Gyorsan körbejártunk és üdvözöltünk mindenkiet, valamint bemutatkoztunk párommal az új arcoknak. A Virág Zsó udvarban, velünk együtt, 11 árus tette izgalmassá a kapolcsi forgatagot. Izgatottan állítottuk össze standunkat, választottuk ki a terítőt a hely színéhez, pakoltuk ki a rengeteg, balatoni nyarat idéző termékeket, majd kezdtünk hozzá a helyünk csinosítgatásához.

Természetesen a megérkezésünket hatalmas előkészület előzte meg. Bevallom, rég készültem ennyire tudatosan vásárra. Tudtam, hogy a kert legszebb szeglete lesz a miénk, így méltón akartam feldíszíteni azt, és igényesen kipakolni portékáimat.

Az elmúlt évek csináld magad kreatív kihelyezéseit lecseréltem professzionális összehajtható asztalra, sátorra és ponyvákra, valamint óriási a festményeimmel megnyomott lakástextilekre amik már messziről izlésesen jelzik, hogy merre vagyunk. Lámpával hátulról megvilágítva csodás látványvilág tárul a látogató elé.

…folytatás következik