A hihetetlen történések éve. Visszatekintés 2018

Ha röviden szeretném összefoglalni a 2018-as évet , akkor a hihetetlen szót használnám. Szinte minden, amit megéltem, ahogy alakítottam életem, és ami ennek következtében történt velem,  közel áll a hihetetlenhez.

Volt sok dolog, amit nem is hittem, hogy velem megtörténhet. De igen, velem történt meg mindez. Most már hiszem, hogy nincs lehetetlen és minden lehetséges 2019-ben.


Fogadjátok szeretettel 2018-as összefoglalómat.


Az egész 2017. szilveszterével kezdődött, amikorra felkértek rajzolni a  FourSeason hotel Évzáró eseményére.
Hozzáteszem, úgy mentem Budapest legelegánsabb helyére rajzolni, hogy egy kávét sem tudtam volna venni akkori helyzetemben. Az este csodálatosan sikerült és csodálatos embereket rajzolhattam egy fantasztikus környezetben.
Fizetségként részben egy vacsorameghívást kaptam, amit január másodikán be is váltottam kisebbik lányom születésnapján. Csak annyit mondtam neki és nővérének, hogy elegánsan öltözzenek, de amikor lehajtottunk a FourSeason mélygarázsába, hát leesett az álluk, és a vacsora végéig nem is tértek magukhoz. Bevallom én sem tértem magamhoz mindattól, amit kaptunk ott.
Így szinte egy fillér nélkül, de valóban megadhattam a módját gyermekem ünneplésének, akinek életre szóló emléket szereztem így.

KÉP

És így folytatódott az év. Januárban rengeteget jártam kávéházakba és rajzoltam különböző helyeken.

Február elején kimehettem Barcelonába, ahol kedves barátom kinti üzletének a rolóját festettem meg és közben megismerhettem a világ egyik legizgalmasabb városát.


GR Barcelona latvanyterv_csoport2jpg