Egész évben karácsony -azaz a 2018as Vörösmarty téri Adventi vásár összefoglalója

Kora tavasszal a karácsonyra hangolódni, nem könnyű!
Közvetlen a húsvéti vásár után kaptuk meg a pályázati lehetőségről szóló felhívást, így én is elkezdtem kibontani a témát. Ilyenkor annyi ötlet van az embernek, hogy alig bírja megjegyezni. rengeteg vázlat készült, hogy az ötlet megmaradjon, és ezekből később szortírozhassak majd. Kemény munkával, de elkészült a pályázati anyag és leadtam, majd a várakozás következett.


Emlékszem, május volt és épp a kedvenc bécsi kávézómban rajzoltam, amikor rámírt Karesz -akivel a Tavaszi vásáron szomszédok lettünk- hogy gratulál mert ismét háztársak leszünk.
Akkorát ugrottam, hogy a konszolidált bécsi polgárok igencsak rám figyeltek egy pár percre.

Micsoda nap volt ez! Egy örömünnep, hiszen a  3 és fél év budapesti rajzolás, és az elkészült képekből való portékafejlesztés után már bekerülhettem az ország legnagyobb és legszínvonalasabb kézműves vásárába, ami addig az elképzelhetetlen kategóriába tartozott.
Bevallom majdnem sírva fakadtam, akkora boldogság töltött el, de a fülig érő szám miatt ez nem volt feltűnő. Ez az az érzés, amikor beigazolódik, hogy igen, jó az amit csinálsz és ezzel van még dolgod.


Neki is fogtam készülni a karácsonyi vásárra.



A nyár elején, mint mondtam, ez igazán nehezen megy, de hamar elérkezett az ősz, és az addigra kifejlesztett, és gyártásba adott portékáim után, már felkészülten vártam a nyitást.

Idén november 9-én nyitottunk és 50 napig tartott a vásár.
Így, miután az év nagy része erre való készülődésről szólt, most mindez realizálódott és élesben belevethettem magam életem eddigi legnagyobb kihívásába.