A bal oldali gombra kattanva találhatod webshopomat ahol online felületen megrendelheted portékáimat is. 2020 szeptember 27 éjfélig 15% kedvezmény a Művészi nyomatok árából a KÉPETAFALRA kuponkóddal!

Miután sok-sok rajzot, sketchet és festményt készítettem a világról, Magyarországról, a városi életről és Budapest legszebb helyeiről, pár éve elkezdtem termékeket, portékákat készíteni belőlük.  Hiszem, hogy a művészetre szükség van, és így minőségi, igényes kézműves termékként. még több emberhez el tud jutni. Hitvallásom, hogy minőségi termékek gyártásával, a portékákon bemutatott helyszínek nívója is emelkedhet. 


Eredeti képek / original artworks

Első lépés mindig az alkotás, amiből megszületik a műalkotás.
Ezek az eredeti képek elérhetőek akár itt weboldalamon, akár személyesen is.
Kívánságodra akár bekeretezve és díszcsomagolásban, üdvözlőkártyával is át tudom adni, ígény esetén akár közvetlenül az ajándékozottnak küldeni.

Az eredeti képekből egy válogatást itt találhatsz, de ha bármilyen más képet láttál tőlem ami megtetszett, kérem jelezd, megkeresem és hazaviheted.


A dedikált művészi nyomataim, a legegyszerűbb módon segítenek abban, hogy lakásod élettel telivé váljon.
Az alábbiakban összefoglalom röviden, milyen lehetőségeket tudok kínálni művészi nyomatokból:

MÉRET VARIÁCIÓK:
A5 méretű (148x210mm)
,
A4 méretű (210x297mm)
,
A3 méretű (297x420mm)

,
A2 méretű (420x594mm), 

A1 méretű (594x840mm)

,
A0 méretű (840x1189mm).
Ha egyedi méretet szeretnél kérlek bátran jelezd, megoldom.

DIGITÁLIS PRINTEK DEDIKÁLVA
A kis darabszámban, kreatív papírra nyomtatott minőségi digitális printeket dedikálom és design kartonra rögzítve izléses celofán borításba bújtatom.  Variációs lehetőségek és árak:
A5 méretű : 3100 ft
A4 méretű : 4500 ft
A3 méretű:  5700 ft

Művészi nyomatok / artistic prints


POSZTEREK DEDIKÁLVA
A nagyobb méretű képeket egyik lehetőségként poszterként tudod  megkapni. A posztereket, Kartonpapír hengerbe csomagolva kapod meg.
Itt is lehetőség van egyedi méretek kérésére, addig is a standard méretek és áraik:
A2 méretű poszter: 7200 ft
A1 méretű poszter: 11850 ft
A0 méretű poszter: 17900 ft

Budapest legszebb helyeiről, a Balatonról alkotott  festményeimből készített nyomatok, A5-A0méretben, ugyanilyen paraméterekkel rámázott vászonképek, képeslapok, egyedi alaku lézervágott hűtőmágnesek valamint dizájnos művészi noteszek és füzetek és memóriajátékok kahatók a webshoppomban!
A képek alatt folytatódik a leírás, hogy pontosan milyen lehetőségek vannak ahhoz, hogy műalkotásaim eljussanak az otthonodba!!!