Lillaanddan_OK widejpg
Életünk legfontosabb pillanatainak megadjuk a módját, pont azért, hogy az élmény örökké megmaradhasson bennünk. Manapság a fotó és filmkészítés teljesen hétköznapi dokumentációvá váltak. Talán sokáig elő sem kerülnek majd a fényképes dobozból.
Egy festmény, vagy rajz viszont folyamatosan díszítheti falukat, bármikor visszahozva a pillanat felejthetetlen varázsát.
Gondolt már arra, hogy festett, rajzolt  emléket kapjon ezekről a pillanatokról?
Ebben tudok segíteni, gyors rajztechnikámmal és nagy gyakorlatommal az adott pillanatok hangulatának megragadásában.
Az elkészült rajzokat digitalizálom és az ízlésesen becsomagolt eredeti képekkel együtt a megrendelőnek adom. A digitalizált képeket pedig igény szerint nyomtatott anyaggá tudom formálni aminek lehetőségeiről kérem érdeklődjön nálam.

Urban sketching, live sketch, event sketch, live drawing, live painting, portrait painting, wedding sketch, wedding drawing, wedding painting.
 
Alább lálható a legújabb katalógusom az esküvői rajzolásról.

Wedding event sketches 2020.pdf
Ajánlatkérés esküvő / rendezvény rajzolására

Egy hangulat megragasásához elég lenne egy pillanat is, de így gyors  skecceim által, méginkább  bele tudom egy egy képbe sűríteni a történeteket.

Egy rendezvény hangulata a szervezéstől, a programoktól és a jelenlevőktől függ. Egy portré rajzolás, mindenkiben felkelti a kiváncsiságot, hogyan tudja a művész megörökíteni főbb vonásaikat. Gyors skecceimmel sok arcot tudok megjeleníteni egy egy rendezvény alatt.
Urban sketching, live sketch, event sketch, live drawing, live painting, portrait painting, wedding sketch, wedding drawing, wedding painting.